1. Rwadna Huye Mountain
Odmiana botaniczna: Bourbon
Wysokość uprawy: 1700-1900m.n.p.m.
Obróbka: na mokro
Palarnia: Drop Coffee Roasters
Data palenia: 18.02.2013
W filiżance wyczuwalne aromaty czerwonych owoców i czekolady. Posmak jest delikatny, z wyraźnymi kwiatowymi nutami.
2. Etiopia Hafursa
Region: Yirgacheffe
Odmiana botaniczna: Heirloom
Wysokość uprawy: 1750-2300m.n.p.m.
Obróbka: na sucho
Certyfikat: Fair Trade, SE-ECO-01
Palarnia: Johan&Nyström
Data palenia: 01.02.2013
W filiżance intensywny, soczysty napar z mocno wyczuwalnymi nutami leśnych owoców.
3. Kenia Kangocho
Odmiana botaniczna: SL28, SL34
Wysokość uprawy: 1600m.n.p.m.
Obróbka: na mokro
Palarnia: Drop Coffee Roasters
Data palenia: 18.02.2013
W filizance intensywna kwasowość cytrusów połączona ze słodkimi nutami jabłek, porzeczki i wanilii.
Odmiana botaniczna: Bourbon
Wysokość uprawy: 1700-1900m.n.p.m.
Obróbka: na mokro
Palarnia: Drop Coffee Roasters
Data palenia: 18.02.2013
W filiżance wyczuwalne aromaty czerwonych owoców i czekolady. Posmak jest delikatny, z wyraźnymi kwiatowymi nutami.
2. Etiopia Hafursa
Region: Yirgacheffe
Odmiana botaniczna: Heirloom
Wysokość uprawy: 1750-2300m.n.p.m.
Obróbka: na sucho
Certyfikat: Fair Trade, SE-ECO-01
Palarnia: Johan&Nyström
Data palenia: 01.02.2013
W filiżance intensywny, soczysty napar z mocno wyczuwalnymi nutami leśnych owoców.
3. Kenia Kangocho
Odmiana botaniczna: SL28, SL34
Wysokość uprawy: 1600m.n.p.m.
Obróbka: na mokro
Palarnia: Drop Coffee Roasters
Data palenia: 18.02.2013
W filizance intensywna kwasowość cytrusów połączona ze słodkimi nutami jabłek, porzeczki i wanilii.
Wszystkie dostępne w Dripie Dnia!
CENA: 11zł
DRIP / CHEMEX / AEROPRESS
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz